Hullu puutarhuri

Joka kevät tämä sama hulluus iskee..
On aivan pakko ostaa kaikenlaisia erilaisia siemeniä ja piilottaa ne multaan.
Ja koska ruukut eivät soinnu väreiltään mihinkään, ne piti tietysti maalata lilaksi sekä mintunvihreäksi.( Tai mikä lie väri sitten onkaan..)
Lila ruukku
Ruukut

Limen väriseksi suunnittelin ensin ruukkuni ja sain loistoidean sekoittaa vihreitä akryylimaaleja vaaleaan remppamaaliin. Ja eihän siitä tietty tullut sen väristä vaikka hermostuksissani aloin laittamaan kaikkia mahdollisia värejä sekaan.. Lopputulos oli ihan jees mutta koska purkit ei sovi keittiöön piti käydä ostamassa halpis valmiiksi sävytetty maali. Päädyin lilaan  (purkissa luki luumu..) ja johan rupes lyyti kirjoittamaan. Kaikkia ruukkuja en vielä maalannut mutta maalaan kyllä jokaikisen. Nyt purkit sointuu väreihin kauniisti ja eteisen tuolit sai myös uuden värin ja koska maalia jäi paljon luulenpa että sudin sitä vielä vähän sinne sun tänne.. :)

Eteinen

Niin, mutta niihin siemeniin.
Meillä kasvaa nyt ruukuissa tomaattia (kolmea eri lajiketta), chiliä, rukolaa, tuoksuhernettä, tähkälaventelia, punahattua, sarviorvokkia ja mustasilmäsusannaa.
Ruukut
Ruukut

Ja näitten lisäksi yläkerrassa on viimevuotisia yrttejä jotka näköjään lähti kasvamaan. En vaan yhtään muista mitä ne ovat mutta kaippa se selviää ajan myötä..

Rukolaa

Koska en ole kauhean pitkäjänteinen ihminen niin siemeniä on tietty aivan liikaa yhdessä purkissa ja saan siirrellä taimia vielä sataan purkkiin kunhan vähän kasvavat, saan ainakin taas ulkoportaat täyteen kukkaruukkuja.
Tämä on niin mahtavaa aikaa kun kesä on tulossa, linnut lauleskelee aamuisin ja kukkapenkeistä alkaa puskea elämää,
kevät on tullut ja tätä on odotettu!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>